Publicerad den

Servicesmide

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” custom_padding=”20px|20px|20px|20px” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”Row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.48″]

Vi servar

  • Fastighetsägare
  • Byggföretag
  • förvaltare

Vi servar t.ex dörrar efter inbrottsförsök. Fatighhetsägare med kompletteringar av räcken, grindar eller säkerhetsgaller mm

Skicka en serviceanmälan på info@smide.com eller fyll i formuläret nedan

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”http://svetskurser.se/wp-content/uploads/2013/05/krev.jpg” show_in_lightbox=”on” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”on” border_color=”#000000″ border_style=”solid” _builder_version=”3.0.48″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_divider admin_label=”Divider” _builder_version=”3.0.48″ divider_style=”solid” divider_position=”top” hide_on_mobile=”on” /][et_pb_contact_form admin_label=”Contact Form” global_module=”1941″ saved_tabs=”all” captcha=”off” email=”anbud@smide.com” title=”Skicka förfrågan” use_redirect=”off” disabled=”off” form_background_color=”rgba(0,0,0,0)” input_border_radius=”5″ form_field_text_color=”#000000″ use_border_color=”on” border_color=”#000000″ border_style=”solid” custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#0c71c3″ button_border_width=”1″ button_border_radius=”5″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ module_id=”et_pb_contact_form_0″] [et_pb_contact_field field_id=”Name” field_title=”Namn” field_type=”input” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” input_border_radius=”0″ form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”] [/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Email” field_title=”e-post” field_type=”email” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” input_border_radius=”0″ form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”] [/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”phone” field_title=”Telefonnummer” field_type=”input” required_mark=”off” fullwidth_field=”on” input_border_radius=”0″ form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”] [/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Message” field_title=”Message” field_type=”text” required_mark=”on” fullwidth_field=”on” input_border_radius=”0″ disabled=”off”] [/et_pb_contact_field] [/et_pb_contact_form][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]