Publicerad den

Glaspartier

Vi tillverkar glaspartier och glasväggar i stål och rostfritt stål i olika standardutföranden och efter unika behov. Dörr-, skjutdörr-, vägg- och fönsterpartier för fasader, uteplatser, entréer, butiker, skolor m.m. Vi tillverkar också eleganta industrial windows samt rumsavgränsande stålglaspartier. Glaspartierna levereras i olika material och vi kan klä partierna med exempelvis mässing, koppar eller i rostfritt. Vi använder olika typer av glas och fyllningar. Vi levererar brandklassade partier som uppfyller funktionskrav som exempelvis brand, säkerhet och ljudreduktion. Partierna levereras inklusive montage. Vi hjälper till att hitta en unik lösning som passar för dig. Maila bredd och höjd så tar vi fram ett förslag.

Ritningen till höger är vår standardritning för glasväggar, fyll i bredd och höjd i formuläret nedan så mailar vi ett prisförslag

Du kan även maila din förfrågan på anbud@smide.com