Publicerad den

Vinställ

vinställ golv

Restaurang Leijontornet, Vinkällaren Grappe och Magnusson Fine Wine är några av våra mest kända kunder. Vinställen levereras i alla former. Vi har även en egen design av vinställ. Du kan ladda ner broschyren här.
Vi träffas gärna på plats och gör en ritning för godkännande innan vi påbörjar tillverkningen

Skicka din förfrågan på anbud@smide.com eller fyll i formuläret nedan

Vilka vi är och varför vi är experter på vinställ

I över 65 år har vi på Lundgrens Smide gjort det mesta inom stål, smide och glas. Allt från balkar och räcken till exklusiva restauranginredningar och byggservicearbeten. För oss är det viktigt med bra produkter till nöjda kunder. Tack vare brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg som innebär att vi kan ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer på Lundgrens, 40 skickliga smeder & montörer och 14 projektledare. Våra affärsområden är smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice.

Vad vi gör på Lundgren Smide

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt förvaring för dina viner. Under XX år har vi försett restauranger, bostadsrättsföreningar och vin-intresserade kunder med vinställ. Vi har vinställ för den större vinkällaren, där hela väggar täcks av viner, till mindre ställ för köket, baren eller restaurangen.

Med vinstället Druva förvarar du dina vinflaskor både säkert och tryggt. Det är ett elegant vinställ i smide som finns i olika varianter. Vi måttanpassar så att vinstället passar just dina behov.

Druva är en enkel lösning på förvaring som gör det möjligt att stapla maximalt antal flaskor på en liten yta. Standardmodulen rymmer 60 flaskor. De kan byggas som system där du i framtiden kan utöka antalet vinställ i takt med att vinsamlingen eller vinkällaren utökas. Vinstället är i metall som du kan få lackerat eller olackerat. De finns som låsbara och öppna. De går också att få med separata låsanordningar så att flera kan dela på ett vinställ. Du kan välja bland golv- eller vägg monterade vinställ.

Vinställen hjälper dig att hålla en jämn temperatur i din vinkällare så att vinet kan mogna under de allra bästa förhållanden.

Vinställ vi har gjort

Vinställen är ett perfekt alternativ för restauranger, bostadsrättsföreningar och vinklubbar. De passar givetvis även i ditt hem. Vi är mycket stolta över att få varit med och inrett vinkällaren åt Magnusson Fine Wine.

“Lundgrens Smide är i mitt tycke det självklara valet av leverantör av vinställ. De har flexibla lösningar i tidlös design. Dessutom erbjuder de bra och trevlig service. – De håller i evighet” Johan Magnusson, Stockholms Handelskammare, förordnad värderingsman för vin

“Att investera i praktiska och säkra lösningar för vinförvaring var en självklarhet för oss, nu vet vi att vi valde rätt. Dessutom är de mycket vackra att vila ögonen på”. Mariu E Moroni, Sommeliuer, Pontus in the Green House

Kontakt

Vad är du ute efter? Hör av dig och berätta. Vi hjälper gärna till att komma med tips och idéer hur du bäst utformar din vinförvaring.

  • exklusiva vinställ efter alla behov
  • säker och och trygg förvaring
  • standardmoduller för 60 flaskor
  • system som kan byggas ut
  • vi utför montaget
  • snabba leveranser