Publicerad den Lämna en kommentar

Patinerade metallglaspartier

Nu är vi snart färdiga med de specialbeställda metallglaspartierna till ett större projekt som vi jobbat med i snart 1,5 år. Vi har gjort ett 60-tal partier och de flesta är tillverkade i vår smidesverkstad. Samtliga metallpartier har klätts in med koppar som sedan fått en grön kulör genom konstgjord patinering. I början var det en utmaning att få till patineringen för att uppfylla kundens önskemål på färg och struktur. Vi lyckades till slut och resultatet blev helt enastående! Vi har också gjort diverse inredningssmide lampor, ljushållare m.m.

Patinerad koppardörr
Hernan tillverkar kopparinklädda metallpartier

Patinerad koppar
De sista kopparinklädda metallpartierna

********************************************************

Vi på Lundgrens kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Vi har över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande och kan därför erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och vi kan ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer på Lundgrens, 40 skickliga smeder & montörer och 14 projektledare. Våra affärsområden är smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice.

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våramånadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAM

Besök oss också på vårt Google+ konto -> Lundgren AB patinerade glaspartier

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär http://svetskurser.se/kontakt/. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *