Publicerad den

Tide – arbetsbocken designad av Jonas Bohlin

Arbetsbock

Lundgren Smides alldeles egen arbetsbock designad avJonas Bohlin *. En stilren arbetsbock med flera användningsområden. Den fungerar lika bra som stöd till ett arbetsbord som ett exklusivt bordsunderrede. Passar till bordskivor i trä, glas eller stål. Det är enkelt att sätta fast och byta bordsskiva. Står stadigt när du ska arbeta. Lätt att bära och tar liten plats vid förvaring. Bocken är tillverkad i stål och finns i svart eller vit lack. Bockens övre del är i rostfritt stål. Enkel och smidig höjdjustering med ställmuttrar i mässing.

Höjd: 625-910 mm Bredd: 595 mm Bredd fot: 300 mm.

  • flera användningsområden
  • justerbar
  • stabil
  • Lundgrensbocken
  • Detalj fot
  • Detalj i mässing

Pris: 8 000 kr

Leveranstid 7 dagar. Fri frakt inom Sverige. Priset gäller ett par (2 st bockar) och är inklusive moms.
Besök vår smidesverkstad på Löfströmsvägen 1 i Sundbyberg eller beställ den online. Det går bra att ringa oss på 08-684 118 00 eller maila på info@smide.com så hjälper vi gärna till

Retur och Återbetalningspolicy. Om du inte är nöjd med varan kan du returnera den kostnadsfritt inom 14 dagar. Maila info@smide.com så mailar vi en fraktsedel.

* Jonas Bohlinär en av de mest erfarna och erkända inredningsarkitekt, designer och formgivare designers vi har i Sverige. Han har bland annat designat inredningsdetaljer, möbler, lampor och en mängd andra produkter.