Publicerad den

Nytt spännande projekt i startgroparna

Nu står ett nytt spännande projekt i startgroparna! Vi ska tillverka och montera specialanpassade metallglaspartier till nya spårvägsmuseet i Gasverksområdet i Norra Djurgårdsstaden. Projektet drar igång till veckan och ska vara klart kring årsskiftet.

Vi har fler jobb inom glas som drar igång. Det är också dags att börja med de exklusiva metallglaspartier i Kungsträdgården. Metallpartierna ska kläs i koppar.

*******************************************************************

Vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och vi kan ge snabb service. Över 40 smeder till din tjänst!

SMIDEGLAS- & METALLPARTIER INREDNINGSERVICESMIDE

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär . Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.