svets

Svetskväll MMA-svetsning i höst

Snart är det dags för svetskväll där du får prova på pinnsvetsning (MMA). Under kvällen får du en introduktion med praktisk träning. Inga förkunskaper behövs – alla är välkomna

MMA betyder metallbågsvetsning och är den mest förekommande svetsmetoden som används till såväl bygg- som designsmide. MMA är en lämplig inkörsport till svetsning eftersom den innehåller svetsningens alla moment men ändå har en förhållandevis enkel utrustning. Kom och prova och om du vill fortsätta svetsa kan du gå någon av våra andra kurser i samarbete med Medborgarskolan eller en av våra skräddarsydda kurser.

Kom och prova och om du vill fortsätta svetsa kan du gå någon av våra andra kurser i samarbete med Medborgarskolan eller en av våra skräddarsydda kurser.

När: 26 augusti, 23 september, 21 oktober, 25 november

Tid: kl 17.30-20.30

Plats: A Lundgren Smide, Tornväktargränd 8 i Bromma

Pris: 1 200 kr (inkl moms). I priset ingår svetspinnar och material. Extra material finns att köpa på plats till självkostnadspris.

Anmälan: här.

Bra att veta: Ändamålsenliga kläder som är långärmade och tåliga, helst bomull. Du får låna svetshjälm och handskar av oss på plats. Ombytesmöjligheter finns på plats.

Kursavgiften faktureras i samband med anmälan. Betalningsvillkor 10 dagar.

” Jag gick en prova-på-svetsa-kurs hos Lundgrens Smide. Det var riktigt roligt och givande!!! Kan varmt rekommenderas till alla som är nyfikna på att lära sig svetsa! ”

” Det där var skitkul. Och nyttigt, och jag börjar förstå. Men 1000 timmars övning innan man ens kan säga att man kan svetsa.. Jimmy var grym! ”

”En trevlig och givande stund under kvällens kurs i svetsning.”

”Var på er introkurs om MMA i torsdagskväll. Jättekul. Men SVÅRT! Man fick mycket respekt för dem som kan göra snygga svetsar.”