Publicerad den

Orderklockan ringer

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.106″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]Idag ringde Riyam 12 gånger i orderklockan och bjöd in till fika och bubbel för att fira att hon fått in sitt första riktiga projektet! Med hjälp av Yosef H som coach fick hon in ett jobb på 1,2 mkr. Det är ett skärmtak, solavskärmning, trappor och ett räcke som drar igång i början av 2018. Tillsammans kommer de utföra projektet galant.

Riyam började hos oss i slutet av augusti. Hon är nyexaminerad högskoleingenjör med stort intresse för arbetsmiljöfrågor och projektledning. Hon har kämpat för att komma in i matchen. Detta är ett kvitto på en mycket bra arbetsinsats och fungerande samarbete. Stort grattis Riyam och Yosef! [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]