Publicerad den Lämna en kommentar

Klara för lack

Nu är vi färdiga med tillverkningen av de måttbeställda podierna till Workman Event. Det är totalt 8 stycken stålpodier i två olika storlekar, sex mindre och två större. Eftersom de är gjorda i stål är de både tåliga och stadiga och kommer kunna klara tunga vikter och hårda tag. Nu ska stålramarna bli vitlackerade och svetsarna kommer knappt att synas. När de är färdiga kommer de få plexiglas. Sedan är det bara att samlas kring podiet!

Workman Event producerar mässmontrar i alla storlekar.  *********************************************************

Vi på Lundgrens kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Vi har över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande och kan därför erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och vi kan ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer på Lundgrens, 40 skickliga smeder & montörer och 14 projektledare.  Våra affärsområden är smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice.

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra månadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Besök oss också på vårt Google+ konto -> Lundgren AB stålpodier

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär http://svetskurser.se/kontakt/. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *