Publicerad den Lämna en kommentar

Julklappstävling

minidruva

Nu har du chansen att vinna vårt nya vinställ Druva mini (värde 1500 kr).

För att tävla:

  1. Gilla oss på FACEBOOK och/eller INSTAGRAM
  2. Dela inlägget
  3. Kommentera och svara på frågan: hur många flaskor rymmer vinstället?

Lycka till!

 ?

Vinstället Druva mini

Om tävlingen

Denna tävling kommer avslutas den 9 december. Har fler svarat rätt kommer vinnaren utses av en jury. Juryn består av representanter på Lundgrens. Vinnaren kommer att meddelas i ett separat inlägg på Lundgrens Instagram & Facebook.  Därefter får vinnaren kontakta oss på druva@smide.com eller 08-684 118 27. Tävlingen är inte sponsrad- eller anordnad av Facebook eller Instagram.

********************************************************

Vi på Lundgrens kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Vi har över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande och kan därför erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och vi kan ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer på Lundgrens, 40 skickliga smeder & montörer och 14 projektledare. Våra affärsområden är smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice.

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våramånadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAM

Besök oss också på vårt Google+ konto -> Lundgren AB julklappstävling2

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär http://svetskurser.se/kontakt/. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *