Publicerad den

Syns man inte finns man inte

Nya skyltar på plats! Vi finns på Tornväktargränd 6 – 8 i Bromma och hjälper dig gärna med byggnadssmide, glas- och metallpartier, inredningssmide och servicesmide! Välkommen att besöka oss eller skicka din förfrågan! 

*******************************************************************
Vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och kan ge snabb service. Över 40 smeder till din tjänst!


SMIDEGLAS- & METALLPARTIER INREDNINGSERVICESMIDE


Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra  månadsbrev.


Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN
INSTAGRAM