OM LUNDGRENS SMIDE

Smide & glas i Stockholm 

Lundgrens Smide har funnits sedan 1952 och idag är det tredje generationen som driver företaget. Vår långa erfarenhet och breda branschkunnande gör att vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas och smideskonstruktioner både till byggföretag och privatpersoner. Vi har riktat in oss på smides- & glasjobb som andra  inom branschen tycker är besvärliga att utföra och tar gärna specialbeställningar. Måttanpassade glaspartier som vi klär i olika material som exempelvis mässing, koppar eller i rostfritt. Vi tillverkar och monterar också räcken, trappor, balkar och skärmtak enligt konstruktions- och arkitektritningar.  Vi gör även inredningssmide till både privatpersoner och restauranger. Du kan också gå svetskurser hos oss.

Vi är certifierade enligt EN 1090-1 och 2 i utförandeklass EXC 3. Vår verkstad ligger i Bromma och med vårat centrala läge kan vi ge snabb service.  På Lundgrens jobbar 30 smeder och 8 projektledare.

I koncernen ingår Bröderna Eddings Smide som är en fristående smidesverksamhet som verkat i Stockholm sedan 1945. De tillverkar alla typer av smidesarbeten i sin verkstad i Järfälla. Läs mer om dem här.

Tillsammans löser vi alla typer av smidesarbeten!

Behöver du hjälp? Skicka din förfrågan eller ring oss på 08-684 118 00.

Följ oss i sociala medier

Facebook logga
Instagram logga
LinkedIn logga