Publicerad den

SISTA CHANSEN – Svetskväll TIG-svetsning

Kom och prova på TIG-svetsning imorgon kl 17.30! Under kvällen får du en introduktion med praktisk träning. Inga förkunskaper behövs – alla är välkomna! Anmäl dig här! Anmälan stänger imorgon kl 15.00. 

TIG-svetsning

Gasolframsvetsning eller TIG-svetsning är en smätsvetsmetod som fått sitt namn från den engelska benämningen Tungsten Insert Gas. Metoden är långsammare än metallbågssvetsning. Fördelen med denna svetsmetod är att den kan ge mer kvalitativa resultat. Om du ska göra svetsarbeten där slutresultatet ska vara visuellt tilltalande är TIG-svetsning en lämplig metod. Den kan användas på alla svetsbara material och används ofta för svetsning av tunnare material just på grund av att det är en långsammare svetsmetod.

**************************************************************

Vi är experter på smide & glas med närmare 70 års historia. Vår långa erfarenhet och breda branschkunnande gör att vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas och smideskonstruktioner både till byggföretag och privatpersoner. Du kan också gå svetskurser hos oss.  Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla och kan ge service snabbt och smidigt. 50 skickliga smeder står till din tjänst!

SMIDE – GLAS- & METALLPARTIER – INREDNING – SERVICESMIDE

Vill du veta mer om oss? Besök Lundgrens Smide eller Eddings Smide för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du har väl inte missat oss på FACEBOOKINSTAGRAM, & LINKEDIN? 

Där har du möjlighet att ta del av nyheter, fina tävlingar, erbjudanden och massvis med inspiration.