Publicerad den

Handgjord konsol i smide för vägghylla

Just nu tillverkar vi ett större antal av vår populära konsol i smide för vägghylla inför kommande kampanj. Det går verkligen undan när vårt senaste tillskott Paddy från Schweiz kapar, borrar och svetsar ihop alla hyllkonsoler på löpande band. Och snart är de färdiga för lackering.

Resultatet blir en stilren och kraftig konsol för vägghylla i hållbart smide som håller dina hyllor uppe. Lägg på en bräda så får du en snygg hylla och fin inredningsdetalj i rummet. Med sin enkla och fina design passar hyllkonsolen i alla miljöer oavsett inredningsstil. Öppna vägghyllor gör ditt rum större och du får möjlighet att dekorera och styla ditt rum precis som du vill.

Så håll utkik efter kommande kampanj!

*********************************************************

Vi på Lundgrens erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Med närmare 70 års erfarenhet och brett branschkunnande kan du få bra lösningar allt efter dina behov och önskemål. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma, Järfälla och Norrköping och kan därför ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer hos oss.  Våra affärsområden är smideglas- och metallpartierinredning och servicesmide. Vi anordnar även svetskurser.

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Och missa inte vårt prisvärda pizzastål för den perfekta pizzan!