Publicerad den

MVR på besök

MVR på besök

Nyligen var MVR (Mekaniska Verkstädernas Riksförbund) på besök hos oss i vår smidesverkstad i Bromma. De ville se hur vi jobbar och ser på framtiden. Vi delade bland annat med oss vad vi har för nytta av vårat medlemskap i MVR, pizzaståls succén och en del annat. Här kan du läsa artikeln.

Vi på Lundgrens har haft stor nytta av medlemskapet framförallt vad gäller rådgivning och försäkringar. MVR arbetar för att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten. De arbetar också med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma små och medelstora svenska verkstadsföretag. Vi tackar MVR för deras besök och hoppas att de kommer besöka oss fler gånger. Att få besök är alltid lika trevligt!

MVR på besök
MVR på besök i vår verkstad

***************************************************************************

LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952

Vårt mål är att alltid leverera bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?

 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Tik-Tok

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på  08-684 118 00.