Publicerad den

Pizzastål för den perfekta pizzan – fynda här!

Pizzastål för den perfekta pizzan

Skynda dig att fynda pizzastål för den perfekta pizzan! Just nu har vi utförsäljning av en batch pizzastål 8 mm till BÄSTA PRIS! Bak/pizzastålen är prissänkta till ett oslagbart pris eftersom vissa kan ha fler repor från tillverkningen än normalt. De fungerar dock lika bra och fler repor kommer det att bli när du börjar använda ditt bak/pizzastål. Lite smårepor är helt normalt oavsett vilket bak/pizzastål du köper.

Du är verkligen ute i sista stunden för att ta del av det unika erbjudandet som snart löper ut, men än är det inte för sent att fynda! Endast 425 kronor, billigast i Sverige ?

Snabbt, gott och enkelt med en plåt! 

Tänk att det finns så mycket gott du kan göra på en plåt! Att laga pizza, grädda surdegsbröd, steka fisk och smasha burgare är några godsaker. Med bak/pizzastålet blir matlagningen rolig och en kul aktivitet att göra tillsammans. Du kan använda bak/pizzastålet i en hemmaugn, på spisen, grillen och öppen eld. Det fungerar både på induktion-, keramikhäll och el- och gasspisar.

Många går från sten till plåt då stålen inte spricker, är enklare att rengöra och resultatet blir bättre. Ett pizzastål absorberar och lagrar värme både bättre och längre än en pizzasten.

  • Pizzastål för den perfekta pizzan
  • Bakstål
  • Bak/pizzastål på grillen
  • Grillpress/smasher
  • Bak/pizzastål för bröd
  • Pizzastål för den perfekta pizzan

Bak/pizzastål – tips, skötsel, underhåll m.m.

Här delar vi med oss hur du sköter och underhåller ditt stål på bästa sätt. Och, hur du använder det! Stålet som håller i generationer och med många användningsområden.

Kolla exempelvis in hur du gör smashed burger här.

**********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Bra projekt till en nöjd kund!


Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  


Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok


Vill du ha hjälp? Hör gärna av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på  08-684 118 00.