Publicerad den Lämna en kommentar

Nöjda kunder på TIG-svetskurs

Nöjda kunder från gårdagens svetskurs: Jag tänkte bara säga att v är jättenöjda med kursen, vi fick till oss mycket kunskap och övning igår. Marco var trevlig coh lätt att ha och göra meed och verkade ha gedigen kunskap. 5 av 5 möjliga.

Igår ordnade vi en specialanpassad TIG-svetskurs i aluminium där deltagarna fick öva TIG-svetsning och hur de ska laga fotbollsmål på bästa sätt.

Har du specifika önskemål inom svetsning? Då ska du kontakta oss på 08-684 118 00 och beskriv dina behov så återkommer vi med ett förslag. Du kan även skicka din förfrågan till svetskurser@smide.com

TIG-svets fotbollsmål

Blackweek

Missa inte vårt unika blackweek erbjudande. Hela 40 % rabatt på svetskurser.

***********************************************

Svetskurser.se erbjuder svetskurser både för nybörjare och för dig som vill utveckla dina svetskunskaper. Våra kurser är praktiskt inriktade med massor av svetsning. Vår kursverksamhet startade 2015 och sedan dess har vi anordnat svetskurser till privatpersoner, företag och skolor m.m. Vi ordnar även workshops, svetsevent och uppdragsanpassade kurser. Våra kursledare är erfarna smeder och svetsare från A Lundgrens Smide. Du kan också lägga svetsprov hos oss. Vi håller till i vår kurslokaler i Bromma. Kolla in vårt kursutbud här. Frågor? Ring oss på 08-684 118 27 eller maila svetskurser@smide.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *