Publicerad den Lämna en kommentar

Svetsarprövning

Idag avslutades vårens svetsarprövningskurs i MMA-svetsning. Deltagarna fick lägga ett praktiskt svetsprov. Inför svetsprovet kommer deltagarna överens med kursledaren vilket typ av prov som de ska lägga. En ackrediterad svetskontrollant övervakar provläggningen. Kontrollanten bedömer om svetsarens uppfyller kraven i enlighet med aktuell standard. Vid godkänt resultat utfärdas ett personligt svetsarprövningsintyg. Dagens svetsprov gick bra och samtliga deltagare blev godkända.

Vill du lära dig svetsa?

Då ska du kolla in vårt kursutbud på svetskurser.se. Nu finns höstens kurser öppna för anmälan. Om du eller ditt företag vill ordna ett svetsevent ska du kontakta oss på 08-68411800. Det är Lundgren Smides erfarna svetsare och smeder som är kursledare. Kurserna är praktiskt inriktade så det blir massor med svets vilket uppskattas av deltagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *