Publicerad den

Ögonblick, Samer Azzam i Sturegallerian

Inatt ska de sista plåtarna och listerna upp! Projektet startade i februari och vi har jobbat över 30 nätter totalt. Det är ett jobb som bara kan göras nattetid då butikerna är stängda. Vi har monterat väggpartier och plåtar med mässinglister i gången från Stureplan. Det är ganska tufft att jobba natt för det blir en konstig dygnsrytm med konstiga mat tider o.s.v. Jag kommer hem vid fyra, lägger mig, barnen vaknar vid sju, jag sover vidare, äter frukost, går till jobbet och köra på hela natten. Men, det funkar! Resultatet i gallerian blir mycket bra. Alla är nöjda – vi, arkitekten och beställaren! Och, det känns kul!

Samer har jobbat som svetsare (rör, piplines m.m) i hemlandet. Det var hans pappa som lärde honom att svetsa en gång i tiden. I Sverige har han lärt sig yrket och idag är han en av Lundgrens skickliga smeder!