Publicerad den

Fria arbetstider

Det betyder mycket att kunna styra över sin arbetstid själv. Vilken frihet det är att kunna sticka iväg till värmen när det dyker upp en möjlighet. Att dessutom kunna göra det utan att behöva dribbla med chefen eller kollegor är sjukt skönt. Dagens teknik ger större flexibilitet i hur och när vi kan jobba. En känsla av att vara fri som en fågel!

Vi vill möta vår personal oavsett fas i livet. Därför har våra projektledare fria arbetstider och möjlighet att styra över arbetstiden själva för att få ihop livspusslet. De kan ta ledigt när de vill och hur mycket de vill. Tid och rum har inte samma betydelse som tidigare eftersom vi har alla våra system i molnet. Det ger en större flexibilitet i arbetet och livskvalitet!

 

***************************************************************************************

 

Vi på Lundgrens kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Vi har över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande och kan därför erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg som innebär att vi kan ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer på Lundgrens, 40 skickliga smeder & montörer och 14 projektledare.  Våra affärsområden är smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice.

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information. (eller läs våra månadsbrev som du hittar på http://svetskurser.se/category/nyheter/ )

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Besök oss också på vårt Google+ konto -> Lundgren AB

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär http://svetskurser.se/kontakt/. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.