Publicerad den Lämna en kommentar

Rumsavdelare i svart

Denna svartlackerad rumsavdelare i glas är anpassad efter kundens behov och önskemål.  Den är måttbeställd (4 m x 2,5 m) och har anpassats efter nivåskillnaden i taket. Rumsavdelaren är tillverkad i vår smidesverkstad innan den installerades på plats. I ramarna är det lamellglas som är ett säkerhetsglas. Dörren är något bredare än de andra tre sektionerna och har ett magnetlås.

Rumsavdelare i glas passar oavsett om du vill dela av ett stort rum, släppa in mer ljus eller bara för att det är snyggt. Glasväggar passar för avdelning av rum i hemmet, till kontoret, konferensrummet eller butikslokalen. Är du intresserad? Skicka din förfrågan till anbud@smide.com

Eftersom allt är måttbeställt är det olika faktorer som påverkar priset. Val av glas, utseende på spröjs, storlek på väggar, dörrar och handtag har betydelse.

********************************************************

Vi på Lundgrens kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Vi har över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande och kan därför erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och vi kan ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer på Lundgrens, 40 skickliga smeder & montörer och 14 projektledare. Våra affärsområden är smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice.

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våramånadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAM

Besök oss också på vårt Google+ konto -> Lundgren AB rumsavdelare svart

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär http://svetskurser.se/kontakt/. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *