Publicerad den

Smeder sökes

Nu söker vi smeder för tillverkning och montage av smidesprodukter. Vi behöver både fin- och byggnadssmeder.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av tillverkning och montage av smidesprodukter inom något av våra affärsområden (smide, glas- och metallpartier, inredning eller byggservice). Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och inställning. Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och kan lösa problem. Du bidrar till en god stämning på arbetsplatsen och tycker om att samarbeta med andra.

 

Krav:

  • läsa och förstå ritningar
  • erfarenhet av svetsning
  • materialkännedom
  • B-körkort

 

Merit:

  • arbetsledning
  • giltiga svetscertifikat
  • liftutbildning
  • heta arbeten
  • erfarenhet av ÄTA-hantering

 

LÖN & FÖRMÅNER

Månadslön.

Lundgrens erbjuder rikskuponger, massage och ett generöst friskvårdsbidrag. Varje år anordnar vi teamresor och gemensamma aktiviteter för att främja en god gemenskap. Lundgrens är delaktiga i välgörenhetsprojektet Eezer för att minska mödradödligheten i Afrika där du får möjlighet att vara med och göra skillnad. 

 

VARFÖR LUNDGRENS SMIDE?

I över 65 år har Lundgren Smide bevarat hantverkstraditionen. Vår styrka är lång erfarenhet, brett branschkunnande och skickliga medarbetare. Därför kan vi göra det mesta inom smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice. Vi är 50 anställda i vår verkstad i Sundbyberg.

Att arbeta hos Lundgrens innebär arbete i många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att nå bästa resultat och överträffa kundens förväntningar. Det kräver team med en stark gemenskap och en kultur som präglas av engagemang, intresse, tekniskt kunnande och samarbete. Vi satsar på gemenskap och att skapa en trivsam miljö för våra medarbetare. Målet är att bli din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och att du ska kunna påverka din utveckling och arbetssituation. Tillsammans vill vi bygga något unikt inom branschen! Vi ska ha kul på jobbet!

 

TILLTRÄDE

Omgående eller enligt överenskommelse.

 

INTRESSERAD? 

Skriv några rader till johanna@smide.com och berätta varför du vill ha jobbet

Skriv ”Smed” i ämnesraden. Rekryteringen sker löpande så vänta inte! 

 

FRÅGOR?

Kontakta Johanna Lundgren, HR/Personalchef, tel 08-684 118 27