Publicerad den

Lunchpaus

Lunchpaus! Snart är smeden tillbaka i smidesverkstaden med ny energi efter en stunds vila och god mat. Då kommer han fortsätta tillverka vinstället Druva.

Hos oss kan du köpa specialbeställda vinställ. Vi har en egen design av vinställ som heter Druva. Denna hittar du bland annat i vinkällaren Grappe och Magnusson Fine Wine. Det är även många privatpersoner som köper detta vinställ. Det går att få i olika storlekar och kan enkelt byggas på om man önskar. Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss på 08-684 118 00 eller maila din förfrågan.

*******************************************************************
Vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och kan ge snabb service. Över 40 smeder till din tjänst!


SMIDEGLAS- & METALLPARTIER INREDNINGSERVICESMIDE


Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra  månadsbrev.


Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN
INSTAGRAM